Manćini: Samo zdrav Vidić je koristan Vidić

0

Beta/AP/M.P.
Računa na Nemanju Vidića: Roberto Manćini
 

Srpski as je letos, posle potpisivanja ugovora sa Interom, izjavio da je "trebalo da se preseli u Italiju mnogo ranije", ali na terenu stvari nisu profunkcionisale onako kako je želeo.

Statistika kaže da je Inter dobio samo dve od devet utakmica Serije A u kojima je nastupio nekadašnji reprezentativac Srbije. Bilo je i njegovih kikseva koji su direktno vodili golovima protivnika.

Poslednjih nedelja Vidića nema u timu zbog povrede, a paralelno se i u Engleskoj i u Italiji spekuliše njegovim povratkom u Mančester junajted već u januarskom prelaznom roku. Neki mediji pisali su o pozajmici, neki o permanentnom transferu.

Činjenica je da Vidić nije bio u timu otkako je Roberto Manćini zamenio na klupi Valtera Macarija, a neće igrati ni u četvrtak protiv Karabaga u poslednjem kolu Lige Evrope, mada je sa ekipom doputovao u Azerbejdžan.

"Pred meč protiv Milana imao je problem sa povredom, sada ga je 'uhvatio' grip. U poslednje vreme nije mnogo trenirao sa timom. Kada bude zdrav i spreman, sigurno će biti od koristi Interu, imajući u vidu ogromno iskustvo kojim raspolaže", rekao je Manćini novinarima.

Na određeni način ohrabrujuće po 33-godišnjeg štopera, njegov potencijalni odlazak verovatno će i nadalje biti tema za medije, bar dok se ne ustali u prvih 11. Ili dok ne prođe prelazni rok.

Inače, Inter je sa 11 bodova iz pet utakmica obezbedio prvo mesto na tabeli F grupe Lige Evrope.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here