Prinbtscreen:; Instagram/tennistv
Endi Mari

Britanski teniser Endi Mari izjavio je da mu deluje neverovatno da je nekada pobeđivao “Veliku trojku”, prenosi Sportklub.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Rolan Garos treći put i stigao do 23. gren slem pehara u karijeri.

– Srećan sam zbog Đokovića, posle svega što je postigao, zaslužio je. Zaista neverovatno dostignuće – istakao je Mari.

Dodaje da svaki uspeh Velike trojke čini i njegova dostignuća značajnim.

– Ponekad kada gledam mečeve velike trojke, zaista pomislim, da li je moguće da sam uspevao da ih pobeđujem na najvećim turnirima. Za 30 godina će ljudi koji možda ne prate tenis toliko mnogo pogledati unazad i reći mi, ti si osvojio samo tri gren slema. Ali svaki njihov uspeh čini ono što sam ja uradio još većim. Nisam dobio sve mečeve protiv njih, ali sam imao svoj deo – zaključio je Mari.

1 COMMENT

  1. Realno, Endi je bas dobar igrac, i tehnicki i takticki pa i psihicki, ali lepo kaze da je neverovatno pobedjivati tri musketara, sto je on i uspeo ali samo par puta a da je do povrede igrao muski, ne moze mu se poreci!?
    Ali zato on ima srece da je rodjen na ostrvu pa je za jedan osvojen Vimbldon dobio zivotnu satisfakciju u tituli Ser, a Novak koji je vanzemaljac je iz puste njihove nemoci omalovazavan i vredjan na svakom koraku u medijima zemlje zla?? Svakom na licni obraz, to je realan zivot! Njih dvojica su zasluzili dobro zdravlje i srecan zivot, posle svih napora do sada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here