youtube/ Zadruga Official
Rasprava između Miljane i Zole

Marija Kulić je tokom emisije “Pretres nedelje” doživela nervni slom zbog svoje ćerke i njenog dečka Lazara Čolića Zole. Naime, Kulićki je zasmetalo što se njih dvoje konstantno intimiziraju pred višemilionskim auditorijumom iako Miljana ne bi trebalo to da praktikuje nakon obavljene kiretaže.

Kulićka smatra da Zola okreće Miljanu protiv nje, pa istakla da joj je Zola prkosio kada mu je zabranila da razmenjuju nežnosti nakon abortusa. Videvši u kakvom je stanju njena majka, Kulićeva je prekorila Zolu.

Žena je u klimaksu, došla je ovde da zaradi novac. Ako me voliš, ti bi ćutao. Ti kad bi meni rekao da ja nešto ne treba da radim i da to tvojoj mami smeta, ja to ne bih radila – pričala je Miljana jecajući.

Miljana, ti bi pustila svoju majku da me vređa. Ti si moju majku vređala, a ništa ti nije uradila. Ti trebaš sa Marijom da pričaš i da joj kažeš šta ti smeta.

Ti ako mene voliš, ti mene ispoštuj. Vidiš da je žena u klimaksu, vidiš u kakvom je stanju.

Ona hoće nas da razdvoji. Moja majka tebe nikada nije vređala. Tebe samo kad bi jednom uvredila moja majka ti bi napravila haos – pričao je Zola.

U video-prilogu koji sledi možete videti svađu koja je kulminirala usled ove neprijatne situacije:

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime