Marjanović: Hasanefendić ostaje selektor Srbije

0

Velimir Majranović smatra da smo na dobrom putu!?!

"Nikako ne možemo da budemo zadovoljni ostvarenim jer nam je želja bila da se plasiramo u drugi krug. Prema tome, ostvaren je veliki raskorak između uloženog i ostvarenog. Znam da će sada i Hasanefendić i igrači biti na žestokom udaru kritika, ali oni imaju moju punu podršku. Samo zato jer smatram da smo na pravom putu! Ovo je jedini ispravan put kojim se može ići", rekao je Marjanović za "Press".

 

On je dodao da su mnogi pričali o medalji, što je bilo krajnje nerealno.

 

"Svaka priča o bilo kakvoj medalji je diletantska! Ipak, ostavili smo težak utisak ranom eliminacijom, ali ponavljam, ova selekcija je na pravom putu. Setite se Španije, napravili su smenu generacija pa su Svetsko prvenstvo u Hrvatskoj završili na 13. mestu. Sada igraju lepo i prošli su dalje. Ista situacija je i sa nama".

 

Predsednik Marjanović kaže da je sada glavni cilj da se ekipa plasira na Svetsko prvenstvo naredne godine.

 

"Baraž je u junu i to nam je sada glavna preokupacija. Plasman na Svetsko prvenstvo u Švedskoj 2011. je prioritet za nas, i veliki ispit. Plasmanom na SP i Olimpijadu u Londonu 2012. ostvarili bismo zavidan kontnuitet jer bi imali šest uzastopnih nastupa na velikim takmičenjima", završio je Marjanović.

 
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here