Mažić sudi duel za opstanak

0

 Najbolji srpski sudija Milorad Mažić
 

Predstojeći vikend bi mogao da donese rasplet na dnu tabele Super lige, pošto se u dva meča sastaju četiri kandidata za opstanak, a koliki značaj se pridaje tim utakmicama pokazuje podadak da je Odbor za delegiranje sudija odlučio da glavni arbitar na susretu Radnički 1923 – Javor Matis bude Milorad Mažić.

Odluka da se čovek od poverenja UEFA, koji će 14. maja u Torinu biti i četvrti sudija na finalu Lige Evrope, sa timom saradnika (pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević) za vikend pošalje na stadion Čika Dača pokazuje i koliko ozbiljno u Sudijskoj organizaciji shvataju značaj susreta, pa žele da preduprede bilo kakve insinuacije. Naročito zbog činjenice da se poslednjih dana govorilo kako je prvenstvo neregularno.

Uzbudljivo će biti i na Banjici, gde u još jednom direktnom duelu za opstanak Rad dočekuje Donji Srem, a delilac pravde na tom meču biće Darko Bogdanović iz Kraljeva.

Duel OFK Beograd – Napredak, koji Romantičarima može da donese opstanak, vodiće Miodrag Gogić iz Novog Sada, na centru stadiona u Užicu, gde gostuje Crvena zvezda, biće Danilo Grujić iz Niša, a duel Partizana i Voždovca u Humskoj 1 sviraće Marko Popović iz Beograda.

Na utakmici Novi Pazar – Čukarički glavni arbitar je Ninoslav Spasić iz Surdulice, Boško Jovanetić iz Užica sudi Radnički Niš – Spartak, a duel Vojvodina – Jagodina je poveren Milenku Vukadinoviću.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here