Siniša Mihajlović nije govorio za medije otkako je počelo lečenje, a u poslednjih nekoliko dana nisu se oglasili ni iz klinike “Santa Orsola” na kojoj je boravio u Bolonji.

 

Međutim, bivši načelnik hematološkog i onkološkog odeljenja na klinici u Bolonji, profesor Sante Tura, kratko je preneo stav njegovih kolega koje brinu o Mihajloviću.

– Mogu samo da vam otkrijem da je Siniša na terapiju reagovao ne dobro, nego vrlo dobro – rekao je Tura.

Italijanski novinari pišu da će, ako sve bude kako treba, završni čin lečenja predstavljati operacija presađivanja koštane srži.

– Ukoliko i treći ciklus hemioterapije protekne u najboljem redu, Mihajloviću će onda biti presađena koštana srž. Do tada srpski trener planira nedelju dana odmora u Rimu, a onda će od narednog utorka najverovatnije voditi nekoliko treninga Bolonje – pišu Italijani.

“Crveno-plavi” će u subotu 19. oktobra igrati protiv Juventusa i Mihajlović želi da bude na klupi na tom meču, ali izvori italijanskih medija kažu da je to zasad samo želja.

– Od mnogo faktora zavisiće da li će Mihajlović dobiti dozvolu lekara da prisustvuje utakmici. Pre svega od njegove krvne slike, ali i od klimatskih uslova koji budu vladali za desetak dana. Njegova želja je nesporna, ali Siniša je sve vreme lečenja izuzetno disciplinovan i sigurno neće sebe izlagati riziku ako ne dobije zeleno svetlo – javljaju mediji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here