Mekejleb: Pričaću unucima o “grobarima”!

0

Najbolji igrač Vujoševićeve ekipe u porazu od prvaka Evrope 82:66, rekao je da će jednog dana pričati svojim unucima o navijačima crno-belih, piše "Press".

 

I zaista, ne dešava se tako često da poražena ekipa bude pozivana na bis, kao što se to u četvrtak uveče dogodilo u beogradskom "Pioniru".

 

Mekejlebova 22 poena nisu bila dovoljna da se odbrani domaći „parket" od aktuelnog šampiona Starog kontinenta, ali to srećom ne znači da je Partizan izgubio sve šanse da se treću godinu zaredom nađe među osam najboljih timova Evrolige.

 

Tamnoputi plejmejker crno-belih kaže da se nada novom iznenađenju protiv Barselone, ali da će se nadati i porazu Marusija u duelu protiv Panatinaikosa:

 

"Žao mi je što smo pokvarili svojim navijačima doživljaj. Ovako nešto nisam nikada doživeo… Kada izgubiš obično su svi tužni i zbog toga je neverovatno šta su nam priredili "Grobari". Iz utakmice u utakmicu me sve više oduševljavaju. Imaću šta da pričam svojim unucima jednog dana. U svakom slučaju, nisu sve šanse izgubljene, pokušaćemo ponovo da iznenadimo Barselonu, a nadamo se i povoljnom ishodu u Atini", rekao je Mekejleb, ubedljivo najbolji igrač Partizana u duelu sa atinskim gigantom.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here