Trener košarkaša Denvera Majkl Meloun bio je vidno nezadovoljan posle četvrtog poraza Nagetsa od početka sezone.

U “Bol areni” slavili su i košarkaši Finiksa, 106:103 u utakmici koji su, prema rečima Džamala Mareja, ponovo rešile sitnice, ali svejedno je, Denver gubi.

Nagetsi imaju samo jednu upisanu pobedu od starta sezone i očigledno je da nemaju kontinuitet igre tokom svih 48 minuta.

– Ofanziva će doći, ali defanzivno moramo da se potrudimo da zaustavimo koji napad više, da imamo nekoliko čvrstih momenata, zatvaranja, više uhvaćenih lopti.U tome je sada sve – smatra Džamal Marej.

Nagetsi su na dva minuta i 41 sekundu pre kraja uspeli da nadoknade deficit od 16 poena i povedu trojkom Montea Morisa, ali opet su u finišu posustali.

Trener Majkl Meloun kaže da je na njemu sada pakleno težak zadatak da učini da ekipa što pre krene stazama pobeda.

– Imati skor 1-4 boli. Jedino o tome sada razmišljam…Mislim da su momci odigrali veoma čvrsto večeras, uradili su mnogo dobrih stvari, dali smo sebi šansu, ali ovo nije godina jedan ili dva, gde je to prihvatljivo. Izgubili smo još jednu utakmicu, kod kuće i moramo da budemo mnogo bolji – kaže Meloun.

On dodaje i da ga pojedine strani jako frustriraju.

– Ne znam da li možemo da igramo jednako dobro svih 48 minuta, to je frustrirajuća stvar. Pokazujemo snagu parcijalno, mislim da se tu vidi koliko dobri možemo da budemo – dodao je Meloun.

Svestan je krize i vrlo je samokritičan.

– Krajnja stvar je da smo u minusu, da je skor 1-4. Patimo zbog toga. Moram da treniram igrače da budu mnogo bolji. Moramo pakleno da se trudimo jer nas niko neće žaliti što gubimo. Ni Minesoti nas neće biti žao, tako da moramo da ostanemo pribrani. Takmičili smo se, igrali tvrdo, ali to moramo da radimo tokom svih 48 minuta – zaključio je trener Nagetsa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here