Tanjug
Zorana Mihajlović

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da je dobro što je otkazana najavljena poseta ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova Srbiji, jer je i sama najave te posete stavila Srbiju u komplikovanu poziciju, saopšteno je iz kabineta Mihajlovićeve.

“Sama najava posete ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova bila bi komplikovana za Srbiju i za predsednika Aleksandra Vučića. Trudimo se da opstanemo u energetskom, finansijskom i političkom smislu u trenutku koji je zaista težak i mislim da nam je najmanje potrebno da se preko naših leđa rešavaju svetska pitanja. Stalno slušamo kako su Srbija u Rusija najveći prijatelji. Ako su nam prijatelji, pošto govore da jesu, onda nije trebalo da planira da dođe u ovom trenutku, da ne idem u onu krajnost da kažem da je trebalo da nas zamole da im uvedemo sankcije.

Mislim da je dobro što ruski ministar sada nije došao u posetu Srbiji, i moramo da razmislimo o našem putu dalje, a Srbija se jasno opredelila za put ka EU, što je rekao i predsednik Vučić”, rekla je Mihajlović.

14 COMMENTS

  1. Сиктер море!
    Србија не жели да иде у ЕУ!
    Русија је српски пријатељ и брат.

  2. Sta ova zena prica?Jeli jos misli da je u g17+.Jeli pobrkala Labusa i Vucica?Ili Vucic polako postaje Labus?
    Politika je k …a izvinte me sto psujem,pevao je Balasevic.A u politici posten je retkost.

  3. Ko tebe pita,Ti si srecna zbog toga jer je to protiv Srbije i Rusije,Pokazala si odavno svoj uspehe i planove i sve sto nisi uradila a trebalo je da uradis je bilo prethodno dogovoreno u Amerckoj ambasadi.Gospodjo tvoje vreme je proslo i ti nikada vise neces biti u Srpskoj vladi.Djaba ti je tvoja svakodnevna promocija.Tvoj rezultat je ispod nule.Usla si u vladu zato sto si pretila svima pa i Vucicu.Srbiji nece sastavljati vladu Zapad i americka ambasada

  4. Зорана је очигледно на платном списку Америке.Зашто то трпи Вучић???

  5. Којим референдумом је утврђено да Срби желе у ЕУ и да су за санкције Русији???

  6. Зорана је, по мени, потпуно у праву! Ако си прави пријатељ, не стварај проблем ако га не можеш решити.

  7. Изгледа да другачији коментари не одговарају редакцији! Тако и пролазимо у животу.

  8. Ma ne trpi nju Vucic , jer je on i postavio za ministra.Kakvi su njezini rezultati nego samo pljacka ove napacene Srbije. Ali kako stvari stoje nismo culi nikakvu kritiku tog presednika na racun nje.Najverovatnije da ce je opet postaviti na neko ministarsko mesto.Jadni narode i Srbijo !!!!!!

  9. Ministarka Mihailovic je najzad i ovom izjavom pokazala da nije dostojna
    da bude predstavnik naroda Srbije.
    Iznenadjuje me da predsednik Srbije dosad nije shvatio da ova dama
    nema potenzijal da vodi bilo kakvo ministarstvo.
    Ostaje nam da vidimo dalice joj predsednik ponovo poveriti bilo kakvu
    ulogu u buducoj vladi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here