Foto: MN Press
Ostoja Mijailović

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović rekao je da niko nije zadovoljan kako su crno-beli počeli sezonu, ali da klub ne živi od pet utakmica.

Od pet odigranih mečeva u novoj sezoni, izabranici Vlada Šćepanovića poraženi su na četiri: od Borca i Budućnosti u ABA ligi, Huventuda i Uniksa u Evrokupu, dok je jedini trijumf ostvaren protiv Venecije.

– Niko nije zadovoljan načinom na koji smo otvorili sezonu. To je razlog da se zamislimo i da tražimo rešenje za izlazak iz trenutne situacije. Da li brinem? Za Partizan morate brinuti i kada gubi i kada dobija – rekao je Mijailović za portal 24sedam.rs.

Prvi čovek Partizana upitan je i o poziciji trenera Šćepanovića.

– Verujem da je treneru i igračima teže nego svima koji ih kritikuju. Ne želim da govorim o poljuljanoj ili nepoljuljanoj klupi. Situacija nije onakva kakvoj smo se nadali, ali Partizan ne živi od pet utakmica. Upirati prstom je lako. Hajde da vidimo šta su uzroci i šta je rešenje. Verujem da ćemo rešenje pronaći – rekao je Mijailović.

1 KOMENTAR

  1. volim vladu,ali jako loše je,treba imati i malo talenta za trenera ,ekipa je odlična,ali zna se ko slaže kockice i upravlja ,mnogo je,daj da probamo sa Milojem
    napred grobari!!!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime