Zadruga Official - Youtube/PrintScreen
Miki Đuričić

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, a ovonedeljni vođa Stefan Karić ga je pročitao.

– Dragi Miki, Veliki šef ti čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće i ljubavi i naravno što više dana provedenih u “Zadruzi”. Proslava će se održati u “Dubiozi”. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Slavljenika je dočekala bogata trpeza, a on je odmah počeo sa čitanjem čestitki.

– Ljubavi moja, srećan ti rođendan, divan si svaki dan, pa i ovaj budi. Zdravlje da te služi. Živimo za dan da si opet sa nama. Volimo te previše, Dunja i mama. Nadam se da si zadovoljan, ne bi te žena ostavila bez poklona i ovaj put te ne poslušala – glasila je čestitka.

– Dragi zete, puno zdravlja ti želimo i da još dugo budeš živ i zdrav svojoj Dunji i ženi. Puno te volimo i neka je srećan 45. rođendan. Tvoja tašta – pročitao je Miki.

– Dragi Miki, želimo ti sve najbolje. Budi šta jesi i drži se mišljenja koje si stekao prva dva meseca. Pozdravi Đedovića, Stefana i da nam još bolje objasniš Gruju – glasila je čestitka od Ermine Pašović.

– Hvala svima – rekao je Đuričić.

Nakon što je pročitao čestitke od svojih dragih ljudi Đuričić je počeo da otvara poklone.

On je danima u nazad pričao da mu je najbitnije da dobije album sa porodičnim slikama, a ta želja mu je ispunjena. Miki je išao od zadrugara do zadrugara i ponosno pokazivao slike ćerke Dunje.

Đuričić je dobio raznovrsne poklone, a najviše se oduševio kompletima koje je dobio za trening. Miki u poslednje vreme vodi računa o svojoj ishrani i trudi se da vodi zdrav život, pa je to razlog što se tim poklonima najviše obradovao.

– Da poručim mojoj supruzi, ponovo ću da te oženim kad izađem, pravimo svadbu – rekao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here