Promo
Prijateljstvo Milana Miloševića i Stoje iznedrilo je pesmu koja će napraviti spektakl

Voditelj rijalitija ,,Zadruga” Milan Milošević odlučio je da podeli sve ono što je obeležilo 2020. godinu, kao i kakvi su mu planovi u novoj, a otkrio nam je i da li bi se ponovo našao u ulozi stanara Bele kuće na velelepnom imanju u Šimanovcima.

– Kao i svima ovo je definitivno godina koju ću pamtiti zauvek, nažalost po lošim stvarima koje su se izdešavale na globalnom nivou. Korona je uzela maha i ostalo sve znate… Hvala Bogu da smo se sačuvali pored svega, ali ne mogu da ne pomenem koliko je ljudi nažalost napustilo ovaj svet upravo zbog virusa. Sve nam je bilo uskraćeno, ali pobedićemo mi i ovo jer mi smo jači od svega.

U 2020 godini, i pored cele loše situacije, Milan je imao dosta uspeha na poslovom planu. Objavio je nove pesme, upustio se u muzičke vode, ali i kao TV lice u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima. Upitali smo ga potom kada je bio najponosniji na sebe.

– Nije bilo mnogo prostora za ponos u prethodnoj godini, jer je važnije bilo biti svestan situacije koja nas je zatekla ali mogu da kažem da sam na sebe svaki put izuzetno ponosan kada se uverim da sve što radim, radim kako treba i onako kako se to dopada gledaocima koji mi iz dana u dan sve više ukazuju poštovanje i poverenje o čemu govore rejtinzi emisija koje vodim i hvala im mnogo na tome.

Takođe, Milan je otkrio i da li bi se ponovo našao u ulozi učesnika rijalitija.

– Ne znam koliko puta moram da ponovim, ali ulazak u Zadrugu je definitvno moj najbolji korak koji sam preduzeo u životu i uvek će moj odgovor biti “Da”, jer uvek bih ponovo bio učesnik najgledanijeg rijalitija ikada na ovim prostorima. Sada radim kao voditelj istog i mislim da sam tu baš gde treba da budem, jer opet kažem, očigledno je da je to prava stvar i za gledaoce, a i za mene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here