Milanović pozvao Partizanovce na slavlje

0

Partizan je dobio prvi susret rezultatom 12:4 i praktično obezbedio plasman na fajnal-for u Napulju, tako da će sutrašnji revanš predstavljati samo formalnost.

"Bili smo na prvoj utakmici košarkaša protiv Makabija u Areni i ono je bilo veličanstveno. I ovom prilikom čestitam kolegama iz košarkaškog kluba na velikom uspehu i plasmanu na fajnal-for. Pozivam ih, kao i sve članove Partizanove porodice da dođu u sredu na Banjicu da svi zajedno proslavimo plasman i vaterpolista na finalni turnir Evrolige", rekao je Milanović.

 

On je dodao da njegov tim i u sutrašnjem meču treba da bude maksimalno angažovan.

 

"Nikada nismo razlikovali utakmice, pa tako neće biti ni sada. Daćemo sve od sebe, sa 105 odsto mogućnosti. Očekujemo novu pobedu. Najvažnije od svega je da ova ekipa zadrži harmoniju koju ima cele sezone, i koja je najzaslužnija za dosadašnje rezultate", rekao je Milanović, najavivši da će Partizan do odlaska na fajnal-for igrati sparing utakmicu najverovatnije sa zagrebačkom Mladošću.

 

 

Utakmica između Partizana i Egera na programu je u sredu na bazenu Banjica od 18 sati. Ulaz je besplatan, dok ulaznica za VIP ložu košta 650 dinara.

Sreda, 14. april:
Jug (CRO) – Barseloneta (ESP) 18,00, prvi meč 9:7
Partizan (SRB) – Eger (HUN) 18,00, 12:4
Primorac (MNE) – Jadran (MNE) 18,00, 14:9
Budva (MNE) – Pro Reko (ITA) 19,15, 5:9

 

Finalni turnir na programu je 14. i 15. maja u Napulju.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here