ATAImages

Milica Pavlović doživela je veliku osudu javnosti nakon što je podržala članicu žirija “Zvezda Granda” koja je zahtevala da se Vanja Knežević diskvalifikuje.

Pevačica je zaboravila da je i sama tokom takmičenja bila žrtva Dragana Kojića Kebe i da je zbog njega plakala, o čemu je javno govorila i pritom istakla da joj je on najveća trauma.

Odluka produkcije izazvala je veliki haos na društvenim mrežama i gotovo da niko nije podržao “Grand” i pevačicu koja je inicijator Vanjinog izbacivanja. Ipak, dobila je podršku koleginice Milice Pavlović, koja je izjavila da su obe “žrtve sajber-nasilja”.

– Imam potrebu da se oglasim povodom situacije u kojoj se našla koleginica, jer sam i sama bila žrtva sajber-nasilja. Ljudi, shvatite da vaše postojanje na društvenim mrežama nosi veliku odgovornost! Svaki kandidat ima pravo na svoje mišljenje (i ja sam ga često iznosila u samom takmičenju), ali šerovanje objava ljudi koji pozivaju na bilo kakav vid nasilja stavljaju i vas u isti koš s njima, jer vi tako postajete produžena ruka nasilnika. Šerovanje = objava. Širimo ljubav, pesmu i zabavu – napisala je Milica na svom Instagramu.

Ovo je izazvalo oštre reakcije njenih pratilaca i fanova, koji su priznali da ih je pevačica “razočarala” i da je “licemerna”, kao i da se prodala “za malo medijske pažnje”.

Milica Pavlović
FOTO: PRINTSCREEN TWITER.

 

Milica je zaboravila da je i sama tokom takmičenja dobijala ružne komentare od Kebe, koji joj je jednom prilikom poručio da “osim što ne zna da igra, o pevanju zna još manje”.

Pavlovićeva je pre nekoliko godina priznala da su je ti komentari boleli i da je plakala zbog kolege.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here