Youtube/Milica Pavlovic
Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović je progovorila o karijeri, ali i spotu koji je izazvao buru negativnih komentara.

“Ja sam srećna. Ne postoji ništa slađe nego kad se probudiš ujutru i znaš da si uradio sve svojim trudom. Svaki dinar sam uložila u svoju karijeru. Ja sam unuka jednog Vladimira. Od malena sam naučila da sve sama radim. Izrasla sm u ženu borca. Ponosna na sebe i na sve što sam uradila i na sve što u uraditi”, rekla je Milica i dodala:

“U predhodnoj godini je stalo vreme. Cela ova situacija, svi se susrećemo sa nečim nepoznatim. Ja sam uvek želela da na najbolji način iskoristim svako vreme pa čak i ovo. Snimila sam dve pesme, dobila uloge u seriji”.

Deka ju je, kako kaže, naučio gospodskom ponašanju, a sada je Milica Pavlović pred kamerama progovorila o spotu koji je izazvao buru negativnih komentara.

“Jedini moj cilj je bio da u predhodnoj godini, da u celom tom sivilu dam nešto šarenoliko poblici. To je bila jedina moja želja. Nigde na ovom svetu nemate žene kao što su naše. To je tematika. Naše žene su sposobne i da odu na posao, da čuvaju decu, spreme kuću itd. Svako ima prava da kaže meni se ovo ne dopada. Svako ima prava na mišljenje, ali način je bitan. Ja sam se po prvi put susrela sa sajber nasiljem”, rekla je Milica u emisiji “Šok Tok”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime