Košarkaši Crvene zvezde su u 4. meču finala u Podgorici izgubili od Budućnosti 81:80 pa će peta utakmica u Beogradu odlučiti ko će ove sezone osvojiti titulu ABA lige. 

Posle meča, trener Budućnosti Dejan Milojević imao je mnogo razloga za zadovoljstvo jer je njegov tim u tri navrata uspeo da stigne prednost Zvezde i na kraju dođe do trijumfa.

– Više puta sam istiao da smo ekipa koja se ne predaje. Tp smo i danas pokazali. Vratili smo se iz -10 u momentima kada smo ostali bez Vilija Rida koji drži odbranu. Čini mi se da je primicač povređen, nije mogao da nastavi i ne izgleda dobro. U majstorici neka bude dobra košarka i neka pobedi bolji.

Sa druge strane, trener Crvene Zvezde Dejan Radonjić posle meča je istakao da je na njegovom timu da se pripremi za 5. meč.

– Još jedan dobar i interesantan meč u finalnoj seriji. Mi smo u samom startu dosta dobro kontrolisali ono što smo trebali. Bilo je uspona i padova. Iako smo imali u odlučujućem momentu prednost, odigrali smo lagano, a trebalo je da budemo koncentrisani i igramo maksimalno. Budučnost nas je stigla i prestigla. Imali smo šut za pobedu. Sada igramo peti meč i na nama je da se pripremimo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here