Trener fudbalera Crvene zvezde, pred gostovanje Trepči u Zvečanu, najavio je napad na jedini trofej koji mu nedostaje u domaćim okvirima – Kup Srbije.

 

– Crvena zvezda uvek ima velika očekivanja. Za dve godine koliko sam trener nedostajao nam je uspeh u Kupu Srbije. Međutim, ove godine smo rešeni da napadnemo i trofej koji nam fali poslednjih godina u vitrinama. Krećemo iz Kosovske Mitrovice, drago nam je da idemo da igramo jednu utakmicu među našim sugrađanima na Kosovu – rekao je Vladan Milojević za klupski sajt.

Kako je naglasio, veliko je zadovoljstvo što crveno-beli imaju priliku da se sretnu sa srpskim narodom na Kosmetu.

– Daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru u sportskoj atmosferi, siguran sam da će biti dosta publike. Sa druge strane, i za njih je ogromna sreća da uživo vide igrače Crvene zvezde. To je veliki sportski događaj, a samo druženje pre i posle utakmice, kao i susret sa njima predstavljaće veliko zadovoljstvo za sve nas, srca će nam biti ispunjena.

On je dodao da, uprkos tome što nema reprezentativce, raspolaže i sa igračima iz omladinske škole.

– Mladi igrači Zvezde pokazali su da su budućnost, posebno u mečevima Lige šampiona protiv Olimpijakosa i Bajerna. Kada god budemo imali prilike pozivaćemo ih da budu deo prvog tima. Mnogo će im značiti da osete kako je igrati seniorski fudbal, jer će sigurno u skorijoj budućnosti biti nosioci Crvene zvezde – zaključio je Milojević.

Utakmica između Trepče i Crvene zvezde igra se u sredu od 14 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here