Specijalni izveštač VESTI iz Malatije

Igor Subić

Fudbaleri Partizana u četvrtak (19) biju odlučujuću bitku za plasman u narednu fazu Lige Evrope. Crno-beli će protiv turske Malatije pokušati da se domognu sledećeg kola, gde će igrati protiv boljeg iz duela Molde – Aris (prvi meč pripao Norvežanima 3:0).

 

Trener crno-belih Savo Milošević (45) je optimista pred ovaj duel.

– Nema puno tajni između nas. Igrali smo već i znamo dosta o njima, kao i oni o nama, pa nema mesta iznenađenjima. Verujem da će moji igrači odraditi zadatke kako treba i da će biti isto kao prošlog cetvrtka. Pritisak će biti jos veći nego što je bio na našem stadionu – rekao je okupljenima Milošević.

Imate dobar rezultat, da li ćete igrati defanzivno ili ofanzivno?

– Način na koji smo igrali u prvom meču je prošao dosta dobro, pa nema razloga da sada to menjamo. Mi i da hoćemo da se branimo, ne umemo. Ima dosta toga na šta treba obratiti pažnju.

Turski navijači će možda uzvratiti istom merom?

– Mi moramo da izbrišemo rezultat iz prve utakmice iz glave i da pokušamo da iznenadimo protivnika. Kao klub naviknuti smo na sve na tribinama i mislim da nas ništa ne moze iznenaditi. Na sve smo navikli u Srbiji, a najbitnije je da se skoncentrišemo na teren – kaže trener Partizana.

Da li ste probali kajsije iz Malatije?

– Obavestili su nas da je to najpoznatiji ovdašnji proizvod, ali nismo. Ubeđen sam da ćemo sutra probati – kroz smeh je rekao Savo Milošević.