Partizanov trener istakao da je njegov tim bio konfuzan u završnici utakmice u Hagu protiv AZ Alkmara u pretposlednjem kolu Lige Evrope.

“Crno-beli” su vodili s 2:0, a domaćin je izjednačio pogocima u 88. minutu i u drugom minutu nadoknade vremena. Bod je odveo holandski tim u šesnaestinu finala, a naš vicešampion je izgubio svaku šansu odlazak dalje.

– Jako je teško kada doživite ovakve stvari. Tužan sam, ali nisam razočaran. Zadovoljan sam šta smo uradili u Evropi ako se zna gde smo bili u martu. Igrali smo bez greške 80 minuta, sveli ekipu koja je dobra na to da ne može da nas ugrozi. Ušli smo u konfiziju u poslednjih desetak minuta, to se dešava na ovom nivou. Iz više razloga je došlo do konfuzije. Najveći su izmene koje sam napravio. Pokazalo se da nisu bile prave i najveću odgovornost imam ja – rekao je Savo Milošević.

1 COMMENT

  1. Čoveče…imamo deset minuta do kraja na 2 razlike…imamo igraca vise….imamo njihov tim bez defanzivaca…i ti pocinjes da igras bunker. Pa to je anti fudbalski….nelogicno….oni napadaju bezglavo…bušni na sto strana i na sredini i u odbrani i ti se nabijes u 16m. Tipicno naski….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here