Tanjug
Aleksandar Vulin

Ministar Vulin je bio gost Jutarnjeg programa na TV Pink

– Zamislite da nismo pokazali zverstva koja su činili? Puštaju se izjave Belivuka, i daje mu se važnost krunskog svedoka, a zamislite da nismo pustili? Zna se da je klao ljude svojom rukom, mučili su ljude i uživali u tome. Takav da ima status krunskog svedoka, a da Vučić objašnjava šta je on mislio?

– Belivuk je rekao da sam narkoman i da sam se viđao sa njima, da je kuća u Ritopeku moja. Njima je bitno da upropaste porodicu predsednika Vučića. Jedva se dočekalo da povežu predsednika sa ubicama.

– Pravi mafijaški obračun na ulicama počeo je momenta kada je zamenjen DNK prilikom istrage ubistva na šinama. To je bila crna tačka, tada je krenulo zlo, kaže Vulin. Čovek je mrtav, ostao da leži na šinama, niko ga nije ubio. Nakon toga klanica nije bila daleko.

– Kada je Legija rekao da je švercovao kokain sa Đinđićem, to je bilo u redu? Da li je cela vlada dala ostavku? Ali tada smo Vučić i ja bili opozicija, znali smo da se takve stvari ne rade, da se ne radi protiv svoje zemlje.

– Nisu strašne čak ni ubicine laži, on će pokušati bilo šta, ali da se njegove gadosti prihvataju kao istina, to je strašno.

– Zasluga za bolji život ide Vučiću, koji je okupio sve bezbednosne službe. Samo optužuju one koji su se borili protiv kriminalaca. Zar mislite da smo mi toliko neoprezni ljudi? Najgori su, ispada, oni koji su pohapsili ubice. Đilasovim medijima je ovo krunski dokaz da napadnu državu i smene Vučića, kaže Vulin.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime