A. Čukić
Pripadnici vojske Srbije

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez poručio je da bi Vojska Srbije brzo završila posao sa Kosovskim bezbednosnim snagama i Kosovskom policijom, ali da je jedina brana da se tako nešto desi NATO, tačnije SAD.

Helez je to rekao nakon povratka iz NATO baze “Ramštajn”, i susreta sa najvišim predstavnicima ove vojne organizacije.

Ministar Helez je procenio da bi se slična situacija mogla desiti i sa Bosnom i Hercegovinom da, kako je naveo, nema jake prijatelje u inostranstvu.

8 COMMENTS

  1. Ja stvarno neznam dal i ko ,,voli i nevoli Srbiju,,
    Samo to sve stoji da bi ,,Srbi zavrsili sa siptarskom drzavom,, ali oko tog ,,mesanja Amerike i natoa,, kakva je trenutna situacija neznam ko bi se sve ,,umesao,, iz sveta,al bi posle malo ostalo od tog sveta.
    To sam ubedjen…….

  2. GENERAL SE VRACA IZ POSETE HOLANDIJI !!! ZIVELA REPUBLIKA SRPSKA! ZIVELA SRBIJA ! ZIVELA RUSIJA !!!

  3. General nije mogao biti ratni zlocinac, jer su neprijatelji bili “braca” kojima je citav zivot bio odan i veran. Skupa milicija i vojska su imali jedini zadatak da paze na Srbe, jer se rezim ovih bojao. Velemajstor je mnogima pomrsio racune.

  4. Nadajmo se da ce neke zemlje iz Nato svatiti i vidjeti sta je Nato mnogi u svijetu su vec vidjeli i Nato je pokazao kakva je to organizacija imamo vec neke jake clanice Nato koje su vec javno saopstili da ih Amerikanci nece uvuci u rat i da Evropa ne bi trebala biti pod diktatom Amerike.Nadajmo se da postoje posteni ljudi da spase svijet od mafije koja gazi preko leseva vec u mnogo zemalja

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here