Tanjug

“Svi povređeni pripadnici Vojske Srbije koji su danas bili u autobusu koji se prevrnuo kod Vranja su van životne opasnosti i prevezeni su u Zdravstveni centar Vranje”, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi u saopštenju, autobus privatnog prevoznika u kome je bilo 23 pripadnika 21. bataljona veze Kopnene vojske koji su se vraćali sa redovnog zadatka, danas oko 13,30 časova iz do sada nepoznatih razloga prevrnuo se u blizini brda Pržar kod Vranja.

Pripadnici Vojske Srbije koji su bili u autobusu prevezeni su u Zdravstveni centar Vranje gde se obavljaju lekarski pregledi i pruža potrebna medicinska pomoć povređenima, navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, svi povređeni su van životne opasnosti.

Ðorđević: Dva vojnika teže povređena, ostali lakše

– Od 23 povređena pripadnika Vojske Srbije, koji su danas bili u autobusu koji se prevrnuo kod Vranja, dvoje je zadobilo teške povrede i biće zadržani na odeljenju hirurgije u Zdravstvenom centru Vranje – rekao je upravnik bolnice Saša Ðorđević.

On je za TV Prva dodao da su ostali povređeni, koji su zadobili lakše telesne povrede, vraćeni u garnizonsku ambulantu gde će biti dodatno pregledani.

Ðorđević je potvrdio, kao što je Ministarstvo odbrane ranije saopštilo, da su svi povređeni van životne opasnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here