Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Vojska Srbije nalazi se u najvišem stepenu borbene gotovosti, u skladu sa odlukom vrhovnog komandanta i predsednika Republike, navode iz Ministarstva odbrane.

Vojska zajedno sa drugim snagama bezbednosti Republike Srbije prati razvoj situacije na terenu.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je sa najbližim saradnicima deo snaga Vojske Srbije koje su preventivno razmeštene.

General Mojsilović je tokom obilaska sagledao razmeštaj jedinica i organizaciju života i rada na matičnim i izdvojenim lokacijama i uverio se da su pripadnici Vojske Srbije spremni, motivisani i potpuno obučeni da brzo i odlučno izvrše sve zadatke koji se pred njih postave.

Izražavajući zadovoljstvo zatečenim stanjem, borbenim moralom i rešenošću vojnika i starešina, koji su kao i mnogo puta do sada pokazali da se na njih uvek može računati, načelnik Generalštaba je poručio da će Vojska Srbije učiniti sve što je u njenoj moći da bude u funkciji mira i bezbednosti građana Srbije.

4 COMMENTS

  1. Vojska je spremna.A “Vrhovnom Komandantu” i sličnim Komadantima nije prvi put da kuvaju.A kad zakuvaju zna se…Patriote u stanove,Komandiri u penzije i bolovanja a vojna policija po bikove i mladu teletinu pa aj u klanicu…A ovi što su im puna usta KiM,što pričaju sa tugom,bolom i setom,neka se vrate na djedovinu,neka napuste državne poslove koje su kupili od zna se kojih para.A i taj “Vrhovni Komadant” Bol je da ćuti da nam NATO ponovo ne deli pravdu,da opet ne bi bili pobednici kako nam je servirala RTS pod vodstvom Ministra za Informisanje,ili da ne pobedjujemo ko sad Ukrajinci zna se koga.

  2. Mladen/podrška za tvoj komentar,nažalost nama se dešava stvarnost i izdaja “vrhovnog komandanta”koji još uvjek misli da je Bog.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here