Promo
Miroslav Ilić

Velikan domaće muzičke scene, Miroslav ilić, za publiku organizuje grandiozan solistički koncert povodom 50 godina uspešne karijere koji će se održati 10. decembra 2022. godine u Štark Areni od 20h, u organizaciji Hype produkcije.

Koncert Ace Lukasa je rasprodat u REKORDNOM ROKU, a ulaznice za zlatni jubilej Miroslava Ilića su već u prodaji i vlada nezapamćeno interesovanje.

Ulaznice su u prodaji na Tickets Vision i tickets.rs prodajnim mestima.

Miroslav je bio i specijalan gost na koncertu Ace Lukasa, pa su zajedno otpevali nekoliko pesama i doveli ARENU DO USIJANJA.

Bard narodne muzike, Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i mnoštvo evergrin hitova poput: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše od kristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” i mnoge druge.

Miroslav važi za najveću legendu naše muzičke scene i ima preko 170 hit pesama u svojoj bogatoj karijeri. Takođe, pevač će sa svojom publikom proslaviti i rođendan, što će ovo veče učiniti posebnim u svakom smislu.

Nema sumnje da će i ovaj koncert biti pravi spektakl imajući u vidu da organizaciju radi najuspešniji producent i menadžer  Saša Mirković i Hype produkcija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here