Mitrović: Albanci nemaju razloga da me mrze

0

Momenat kada Stefan Mitrović uklanja spornu zastavu "velike Albanije"
 

Žalbe srpske i albanske strane tek će stići u Nion, ali kako sada stvari stoje – za godinu dana Albanija i Srbija sastaće se pred punim tribinama u Elbasanu.

 

Nema sumnje, naš tim biće na velikim iskušenjima. Možda Stefan Mitrović i više od drugih, sudeći prema tome kako su Albanci kidisali na njega još u Beogradu, kada je pokušao da spusti dron.

 

"Ima još vremena do utakmice u Elbasanu. Kada sam skidao zastavu nisam imao lošu nameru, niti sam hteo nekoga da uvredim. Tako da albanski navijači nemaju razloga da me mrze. To će biti utakmica visokog rizika i videćemo šta će se sve dogodoti, ali sigurno je da ćemo i mi, a i Albanci, biti pod lupom UEFA", kaže Mitrović za "Alo!".

 

I on se uzda u argumente koje će u žalbi dostaviti FSS.

 

"Nadam se da će žalba da pomogne, jer smo svi bili iznenađeni kada smo čuli kaznu. Čemu pobeda od 3:0 ako ti uzmu tri boda? Ništa još nije gotovo, neće nam biti lako, ali moramo na terenu da pokažemo da nam je mesto u Francuskoj", dodao je stameni štoper.

 

Srbija u naredne dve utakmice neće moći da računa na podršku navijača.

 

"Biće veoma čudno, jer smo svi navikli da igramo pred punim tribinama, ali poznati smo po tome da smo najbolji kada je najteže. Navijači će nam nedostajati, ali upravo zbog njih moramo i da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo", istakao je Mitrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here