Na atraktivnoj lokaciji bazena Aquana u Banjaluci nedavno je održan najprestižniji izbor lepote za mis Earth BiH i miss Earth Hrvatske, a tom prilikom je izabran model i fotomodel godine Evrope, obe licence u vlasništvu Sare Kalabić.

Titulu najlepše žene u Bosni i Hercegovini, miss Earth BiH ponela je Džejla Korajlić iz Zenice dok je Merima Kalkan iz Sarajeva postala prva pratilja. Druga pratilja je Magdalena Lubura iz Istočnog Sarajeva.

Nova miss Earth Hrvatske je prelepa Nera Nikolić iz Dubrovnika, dok je Ivoni Vuković iz Sinja pripala lenta prve pratilje, a druge pratilje Maja Bojanić iz Šibenika.

Stručni žiri na čelu sa poznatom dizajnerkom Milicom Tričković imao je težak zadatak da izabere najlepše od najlepših. Specijalni gost i član žirija bila je i poznati model Sara Masoni.

Fotomodel gidne Evrope je prelepa Tina Dinić iz Beograda, a model godine Evrope postala je Ana Živojinović iz Beograda.

Vlasnica licence za celi Balkan Sara Kalabić čestitala je svim pobednicama, a aktuelnoj miss Earth BiH Džejli Korajlić i aktuelnoj miss Earth Hrvatske Neri Nikolić poželela je mnogo sreće na izboru za miss Sveta na Filipinima, koji će se održati u periodu od 04.10. do 04.11. ove godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here