Iako su društvene mreže sportista pretrpane pratiocima, neki ipak odlučuju da detaljnije upoznaju obožavaoce sa svojim životom.

 

Još jedan u nizu takvih jeste Luka Modrić, kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije. On je najavio izlazak autobiografije pod nazivom „Moja igra”.

– Veliko mi je zadovoljstvo najaviti skorašnji izlazak moje knjige. Srećan sam što ću podeliti životnu priču sa svima vama, te se nadam da ćete uživati u „Mojoj igri” – napisao je 34-godišnji fudbaler Real Madrida na Tviteru.

Za sada nije poznato da li će najbolji fudbaler sveta za 2018. govoriti samo o sportskim stvarima ili će se dodirnuti i suđenja za korupciju u Hrvatskoj i utaju poreza u Španiji.

Modrić je karijeru započeo 2003. u Dinamu iz Zagreba. Selidba u London desila se 2008. kada je za usluge izuzetno talentovanog Hrvata bio zainteresovan Totenhem. Ipak, najveći trag ostavio je u Real Madridu, za koji igra od 2012. Sa reprezentacijom Hrvatske u Rusiji 2018. je imao izvanredno Svetsko prvenstvo, na kojem su poraženi od Francuske u finalu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime