Morisi koncert u BG završio snimcima klanja

0

Posle tri "dobro veče" na srpskom, vođa Smitsa počeo je koncert u Belekspo centru pesmom te legendarne mančesterske grupe iz osamdesetih "The Queen Is Dead", da bi nastavio sa "Suedehead", hitom sa svog prvog solo albuma iz 1988. godine.

Morisi je potom pevao pesme iz svoje solo karijere, ponajviše sa albuma "World Peace Is None Of Your Busineš" (2014), "Staircase At The University", "Kiss Me A Lot", "Smiler With Knife", "The Bullfighter Dies" i "Neil Cašidy Drops Dead".

Mada je publika, daleko starija od proseka za jedan pop koncert, pozdravila nove pesme, najveće oduševljenje je usledilo pred kraj nastupa kada je Morisi otpevao veliki hit Smitsa "How Soon Is Now?", što je svaki posetilac zabeležio kamerom svog mobilnog telefona.

Posle toga je izveo pesmu sa poslednjeg albuma "Istanbul" da bi potom održao govor u kojem je pozvao posetioce da "ukrase ovaj prilično lep grad grafitima na kojima piše 'Meat is Murder'".

Usledila istoimena pesma Smitsa, praćena uznemiravajućim snimcima nehumanog postupanja prema životinjama i njihovog klanja. Time je, posle sat i po vremena, regularni deo koncerta završen, a na bis je odsvirao pesmu Smitsa "Asleep" i svoj solo hit "Everyday Is Like Sunday".

Organizator koncerta Avalon production potrvrdio je da je koncertu prisutvovalo oko 5.000 ljudi, što je gotovo popunjeni kapacitet sale Belekspo centra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here