EPA/NIKLAS HALLEN

Fudbalski klub CSKA iz Moskve zainteresovan je da na mesto trenera dovede srpskog stručnjaka Marka Nikolića, piše Sport Ekspres. Podsećanja radi, prethodnih dana se spominjalo da je kandidat za tu poziciju još jedan naš trener – Vladimir Ivić.

Poznata je veza između Partizana i CSKA, a sada je ona na delu jer su kandidati za mesto trenera moskovskog kluba ujedno se spominjali i kao moguća rešenja za klupu crno-belih.

Marko Nikolić je prema izvorima iz Rusije velika želja CSKA koji je talentovanom strategu ponudio 2.000.000 po sezoni i ugovor na barem dve godine.

Nije iznenađenje da je Marko Nikolić cenjen kod ruskih klubova jer je sa Lokomotivom pravio zaista odlične rezultate. Uspeo je da zaigra u Ligi šampiona sa Moskovljanima i da osvoji Kup Rusije.
Dovoljno da se CSKA u potrazi za novim trenerom seti upravo Nikolića, mada nije jedini, jer se spekuliše da je i Dinamo zainteresovan, kao i spomenuti Partizan.
Dakle, kandidata ne manjka.
CSKA je Premijer ligu završio na petom mestu, uz jasnu želju klupskih ljudi koji vode klub da u narednoj sezoni ispravi minuse i krene ka vrhu ruskog fudbala.
Videćemo da li će glavni čovek tog pohoda biti Marko Nikolić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here