Murinjo: Bolje da sam sedeo kod kuće nego što smo uvežbavali odbranu!

0

Nije fudbal po njegovim standardima: Žoze Murinjo
 

Za fudbalske fanatike poslastica, za Žozea Murinja i Roberta Martineza glavobolja. Jer, koliko god da bi navijači voleli da na svakoj utakmici vide devet golova, jasno je da u rezultatu 6:3 nešto nije u redu. A upravo tim rezultatom Čelzi je savladao Everton.
"Ne verujem da je iko očekivao devet golova u sudaru dva tima iz top pet u prošloj sezoni Premijer lige. Ne želim da pričam umesto Roberta, ali mi smo pravili greške u odbrani. Teško mi je i da poverujem koliko s obzirom na to da smo u sredu popodne sat i po uvežbavali samo odbranu posle kornera i odbranu posle slobodnih udaraca. Možete da zamislite koliko sam zadovoljan urađenim. Bolje da sam igračima dao slobodan dan i sedeo kod kuće sa suprugom i decom", plastično je Murinjo objasnio nezadovoljstvo.

 

I moramo da ga pohvalimo na tome što je ostao dosledan rečima koje je izgovorio pre tačno 10 godina! Naime, Portugalac je pobedu Arsenala nad Totenhemom od 5:4 tada prokomentarisao na sledeći način.
"To je hokejaški rezultat, ne fudbalski. Kada na treningu igramo tri na tri, a rezultat je 5:4 pošaljem igrače u svlačionicu jer se ne brane kako treba. U sudaru 11 na 11 to je sraman rezultat".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here