Muškarci ove poze prosto obožavaju

0

Ruku na srce, retko koju pozu ne vole 🙂
 

Žena odozgo

Ukoliko pitate vašeg muškarca šta ga izluđuje, možete se kladiti da će vam reći da obožava kada ste vi zadovoljene. Ova seks poza vas stavlja na mesto vozača, a to je tačno mesto gde on želi da budete. Iskoristite priliku za kontrolom dok su njegove ruke slobodne. Bonus? On obožava da mu vaše obline budu u vidokrugu, tako da ne gasite svetla i pružite mu pravu predstavu.

Misionarska

Standardna poza u seksu koju muškarci vole, jer su onda oni u poziciji da dominiraju, dok i dalje imaju priliku da odžavaju intimnost na viskom nivou. Vaši kukovi su slobodni, a vaše lice odaje koliko u njemu uživate. Koliko god da je u ovoj pozi on taj koji je dominantan, oboje imate priliku da apsolutno u tome uživate. Ukoliko želite da bude nežniji i da penetracija bude dublja, možete staviti svoje ruke na njegove kukove i diktirati tempo koji vam odgovara. Sjajan seks je poput kvalitetnog razgovora, a misionarska poza vam omogućava da komunicirate telima.

Obrnuta kaubojka

Ova varijacija na temu žene odozgo je jedna od najboljih poza za oboje u kojoj će on apsolutno da uživa. Daje mu seksi pogled poput onog tokom doggy poze, ali i stavlja vas u kontrolu. Ova poza ne dozvoljava mnogo dodirivanja i kontakta očima, ali je veoma lep kontrast klasičnim i romantičnim pozama. Ukoliko želite taj kontakt očima ili

Jedna od najomiljenih i najintimnijih poza svima

jednostavno da mu pokažete koliko uživate, možete se samo okrenuti i pogledati ga, što će ga definitivno staviti na ivicu.

Doggy poza

Ova poza otpozadi ga stavlja u poziciju kontrole, omogućavajući mu da ide brzinom koja mu najviše odgovara. Plus, na taj način on vam omogućava dublju penetraciju i zbog toga se oseća kao kralj u spavaćoj sobi. Neke žene vole intenzivni osećaj, ali ako je to previše za vas, stavite mu do znanja. Komunikacija je ključ za uživanje u seksu i tako doživljavate punu psihološku prednost fizičke intimnosti.

Stojeći

Možda ovo i nije vaša omiljena poza, kada treba da penetrira u vas dok stojite, ali taj osećaj „moram da te imam odmah“ će učiniti da se on oseti apsolutno neodoljivim. Bez obzira da li je to na kuhinjskom stolu ili uza zid, ova spontana poza je idealna za quickie sex.

Položaj kašike

Ova poza u kojoj ste zagrljeni je ultimativna poza intimnosti, i idealna ukoliko se osećate pomalo lenjo. Osim što mu daje totalnu kontrolu nad vašim telom, ona omogućava vašim prstima da budu slobodni da dodirujete sebe, što će njega potpuno oduševiti. Učinite seks još intimnijim tako što ćete lagano okrenuti svoje telo i glavu prema njemu, tako da možete lagano da ga poljubite dok njegove ruke lutaju. Nakon toga možete skliznuti u lagan san.

Ples u krilu

Smestite ga na stolicu dok se vi smeštate njemu u krilo. On će voleti izgled i osećaj kada ga tako obgrlite telom, ali i to što vi imate kontrolu će mu pomoći da sve to traje duže. Bonus? Za razliku od standardnog žena odozgo položaju, ova omogućava da ostanete veoma bliski, da se ljubite i da imate kontakt očima. Plus, on je i dalje može da bude pomalo agresivan sa rukama, da vas povuče za kosu i povuče vas bliže sebi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here