Muškarci, znate li šta vam je činiti?

0

Seks je ples udvoje, to treba zapamtiti!
 

Odlaganje ili kontrolisanje orgazma je tehnika kojom muškarac namerno produžava seksualni čin u korist svoje partnerke. Drugim rečima, to je nešto što bi svaki muškarac trebalo da radi, ukoliko njegovoj partnerki treba više vremena za postizanje orgazma.

Da ne bi bilo zabune, kada govorimo o minut-dva seksu, ne mislimo na preuranjenu ejakulaciju, s kojom mnogi muškarci imaju problema. To je neprijatan, ali popravljiv problem za koji bi svaka žena trebalo da ima razumevanja. Ne mislimo ni na seks na brzaka, niti kada ste umorni pa ga "odradimo".

Pričamo o situacijama kada muškarac doživi orgazam nekoliko minuta posle penetracije i okrene se na drugu stranu ili nastavi sa svojim aktivnostima, nevezanim za partnerku. Budite sigurni, to se ni jednoj ženi ne sviđa, a seks bi trebalo da bude igra udvoje u kojoj oboje uživaju.

 

Da bi i njoj bilo lepo trebalo bi da probate da odložite svoje zadovoljstvo. Tehnika je vrlo jednostavna – kada muškarac oseti da je blizu vrhunca treba da stane na kratko, zatim opet nastavi i tako nekoliko puta.

 

Osim toga, nije sve u penetraciji. Mnogi zaboravljaju na važnost predigre koju žene često stavljaju na prvo mesto, ali njihovi partneri to ignorišu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here