EPA-EFE/PAULO NOVAIS

Portugalski fudbaler Žoao Mutinjo zadovoljan je pozicijom u kojoj je njegov tim pred poslednje kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a nada se pobedi nad Srbijom u Lisabonu

Portugalci nakon remija sa Irskom (0:0) zauzimaju prvo mesto tabele grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Imaju isti broj bodova kao Srbija, međutim, gol razlika je na njihovoj strani, pred međusobni okršaj u Lisabonu.

– Stvarali smo šanse u Dablinu, ali nažalost nismo uspeli da postignemo gol. Nikada ne igramo da bismo remizirali, uvek želimo pobedu. Nažalost, nismo uspeli u ovom meču, iako smo dali svoj maksimum. Ipak, znamo da od nas zavisi hoćemo li se plasirati na Svetsko prvenstvo, sve je u našim rukama. Sada nas čeka duel sa Srbijom. Želimo da ostvarimo dobar rezultat, da pobedimo!

Na pitanje da li je istorijska utakmica sa Srbijom predstavljala teret portugalskom timu tokom duela sa Republikom Irskom, 35-godišnjak je odgovorio:

– Ne verujem, jer znamo da je svaki meč važan. Svesni smo bili da će se odlučivati u poslednjem kolu, ali nismo mislili o tome unapred. Sada smo potpuno fokusirani na Srbiju, poručio je Mutinjo.

1 COMMENT

  1. Ne brinite ima da ih ocupate kao devojcice. Standard je za Srbiju 1 bod kod kuce a 0 u gostovanju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here