Đ. J.
Spas od žege

Nešto više od 26.000 ulaznica prodato je na gradskom kupalištu, kojim upravlja Ustanova za fizičku kulturu (UFK) ”Lagator”, za prva dva meseca rada, a toliko je bilo tokom cele prošle sezone.

Olimpijski i dečji bazen rade od 16. juna, a boljoj poseti doprineo je vreo julski talas kada je za petnaest dana prodato 13.000 ulaznica. Završene su obuke neplivača i stilova plivanja koje je u po dve grupe ukupno prošlo oko 200 mališana. U grupama za besplatnu obuku bilo je po 60 dece, a stilove je prošlo po 30 polaznika koji su želeli da usavrše veštinu plivanja. Ukupno je, kažu na kupalištu, 3.500 dece završilo obuke za 16 kupališnih sezona. Kupalište radi do kraja meseca i o bezbednosti posetilaca stara se devet spasilaca, tri medicinske sestre i 10 zaposlenih, a posetiocima je na raspolaganju 100 ležaljki i 80 suncobrana.

Stare cene

Ovoga leta ostale su prošlogodišnje cene, 200 dinara je dnevna ulaznica, sezonska za đake i studente je 3.500, a za odrasle 4.500 dinara dok je za decu mlađu od sedam godina ulaz besplatan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here