Brzeće je ovog vikenda centar domaćeg fudbala, bar kada je reč o omladinskom sportu.

U ovom prelepom turističkom mestu, ovog vikenda održava se druga smena Državnog finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, a nadmeću se dečaci i devojčice koji su se proteklih meseci u svojim gradovima plasirali u veliko finale Coca-Cola kup 2020. turnira u malom fudbalu.

A ko će protiv koga igrati, odlučeno je na svečanosti upriličenoj u Brzeću, podno Kopaonika, u sali hotela Junior, na kojoj su izvučeni parovi.

Parove su prepunoj sali hotela Junior uz prusustvo svih koordinatora Igara i predstavnika učesnika, izvlačili predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, zamenik gradonačelnika Čačka Vladan Milić, regionalni izvršni direktor SIM Tihomir Gudić i predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović.

Ovo je sedmi put da se Igre održavaju u Srbiji, a ovu godinu je uz decu Srbije, obeležio i Nemanja Matić, as Mančester Junajteda, koji je i ambasador Igara. U njegovom rodnom selu Vrelo održan je jedan od turnira u malom fudbalu, a Nemanja je svo vreme tog dana bio sa dečacima i devojčicama.

Preostalog vikenda na redu je treća smena Igara, sa finalima u basketu 3 na 3, odbojci i odbojci na pesku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here