EPA/Mohammed Badra
Rafael Nadal

Jako težak i uzbudljiv meč, Novak je jedan od najboljih tenisera u istoriji, igrati protiv njega uvek je izazov, sjajan meč, a da biste ga pobedili morate igrati najbolji tenis od prvog poena do poslednjeg, rekao je Rafael Nadal posle pobede protiv Đokovića 3:1 i plasmana u polufinale Rolan Garosa.

– Magično veče za mene, jako sam srećan zbog toga. Hvala publici, ovo je najvažniji teren u mojoj karijeri, osećam ljubav svih ovde u Parizu – istakao je Nadal, koga sada još dve pobede dele do 14. trofeja na Rolan Garosu.

2 COMMENTS

  1. Tako je, srecan put Nole u legendu tenisa jer si po svim parametrima (sem GS ali on je samo jedan od) daleko od ostalih sve do medjusobnih duela sa Top20…ko to nece i ne zeli da vidi i prizna, njegov licni problem ali rezultat je cinjenica. Vakcina je globalni blesimetar, sto je takodje cinjenica ali nije tema!? Nije lako bilo izdrzati globalni hajku i najodvratnije insinuacije lansirane upravo da Nole izgubi koncentraciju na igru, sto se sinoc jako videlo jer je realno pobedio sam sebe, uz naravno Nadalovu standardno dobru igru. Ali, srecno obadvojici dalje, zaduzili su tenis za sva vremena i svako ko je elementarno posten treba da u stavu mirno izgovara njihova imena. Ako je samo GS kriterijum, onda je Nadal vrv prvi do kraja, u suprotnom je to Novak po svim ostalim rezultatima! Tesko da ce dogodine moci da se nose sa Karlitom i ostalim dolazecim momcima, ali njihov ucinak je impresivan i za svako postovanje!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here