Na pres-konferenciji posle poraza protiv Nemca Aleksandra Zvereva (6:2, 6:4) u prvom kolu završnog turnira sezone u Londonu španski as se raspravio s jednim italijanskim novinarom.

Izveštač je, s polazišta da je Rafael Nadal u lošoj formi, pitao vodećeg tenisera na svetskoj listi da li je to u vezi s njegovom nedavnom ženidbom.

– Mnogima je stupanje u brak izuzetan događaj, ali se u novoj životnoj situaciji teže snalaze. Želeo bih da znam da li se Vaš fokus na tenis promenio uprkos tome da ste se sa svojom ženom zabavljali mnogo godina – ni pet-ni šest pitao je Italijan.

– Da li ste ozbiljni? Ozbiljno me to pitate ili se šalite? Ozbiljni ste? Dobro, iznenađen sam. Iznenađen sam pošto me to pitate znajući da smo nas dvoje u vezi bili 15 godina i da smo imali stabilan odnos, normalan život. Nije važno da li ste vezu ozvaničili burmom ili niste. Ja sam normalan čovek. Možda se za Vas promenio život… Koliko ste dugo oženjeni? – u neverici je pričao Nadal.

– Ove godine biće 30 punih – odgovorio mu je ovaj.

– Dobro. Pređimo na pitanja španskih novinara jer je ovo bila potpuna glupost. Hvala – bio je španski as na ivici strpljenja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here