Najnovija Diznijeva bajka u bioskopima!

0

 

Studio "Volt Dizni" nam predstavlja zabavnu mešavinu avanturističke priče, zavodljivih likova, neuobičajene komedije i nezaboravne muzike u najnovijem ostvarenju "Princeza i žabac“, animiranoj komediji smeštenoj u Nju Orleans.

 

Povratak klasične Diznijeve animacije

 

"Princeza i žabac“ označava povratak ručno nacrtane animacije uvažene ekipe Džona Maskera i Rona Klemensa, uz muziku kompozitora nagrađenog Oskarom, Rendija Njumena.

Od tvoraca "Male sirene“, i "Aladina“ stiže moderan preokret klasične priče u kom se pojavljuju prelepa devojka po imenu Tijana (Anika Noni Rouz), princ žabac koji očajnički želi ponovo da bude ljudsko biće i sudbonosni poljubac koji će ih oboje odvesti u urnebesnu avanturu kroz mistične rečne rukavce u Luizijani.

 

Svi znaju priču u kojoj princeza pronalazi pravu sreću tako što poljubi žapca koji se magično pretvori u lepog princa. I u ovoj verziji priče devojka poljubi žapca, ali rezultat je potpuno drugačiji.

 

To je samo jedno od gomile iznenađenja u ovom miksu otkačenog humora, uzbuđenja, melodije i emocija. Ljubav će na kraju pronaći svoj put i doći do princa i princeze…možda i između žaba, ili možda svica i objekta njegovog obožavanja. Film će predstaviti jednu novu Diznijevu princezu, novu veliku bajku kao i povratak Diznijevog mjuzikla koji podseća na klasike poput "Lepotice i zveri“, "Kralja lavova“ i "Aladina“.

 

 

 

Glasove u filmu "Princeza i žabac“ pozajmljuje šarenolika ekipa glumaca. Nagrađena Tonijem, glumica Anika Noni Rouz glumi Tijanu, internacionalna zvezda Bruno Kampos je princ Navin, romantični svitac Rej je Džim Kamings, dok je glas Tijaninoj majci pozajmila Opra Vinfri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here