Najteži period je iza mene

0

Dragana Mirković (46) pre desetak dana napustila je bečku bolnicu posle teške saobraćajne nesreće koju je imala sredinom juna i započela rehabilitaciju.
– Osećam se mnogo bolje. Rekla sam sebi da moram biti snažna i izdržati sve kako ljudi do kojih mi je stalo ne bi patili. Iza mene je najteži period u životu, ali gledam isključivo napred. Mirujem i sprovodim fizikalnu terapiju, odlično napredujem i već sada radim složenije vežbe sa fizioterapeutkinjom koja mi dolazi kući. Optimista sam i ne postavljam sebi pitanje da li ću, već kada ću se u potpunosti oporaviti – rekla je Dragana Mirković za magazin "Glorija" u prvom intervjuu posle nesreće.
Iako je bila u teškom stanju i u tim trenicima je više brinula za druge, nego za sebe, pa je danima od roditelja i prijatelja krila pravo stanje stvari, jer nije želela da se sekiraju zbog nje. Ona veruje da će se u potpunosti oporaviti do 3. oktobra, kada ima zakazan koncert u Beogradskoj areni kojim će obeležiti tri decenije uspešne karijere.
– Da ne obeležavam tako značajan jubilej sigurno bih otkazala koncert, ali uprkos preporukama da bar pomerim datum nisam pristala. Znam sebe i sigurna sam da ću biti fit za koncert. Obećala sam publici da ću im otpevati 50 pesama i to obećanje ću ispuniti, makar pevala sedeći.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here