Kinezi ludovali uz trubače

0


Koncertima Emine Jahović i Željka Samardžića u Prilepu je završen 12. pivofest. Za četiri dana pojedeno je više tona mesa sa roštilja, popijeno nebrojano litara piva, a za dobro raspoloženje, pored makedonskih pevača i bendova, pobrinuli su se i pevači iz Srbije i Hrvatske. Uz muziku i pivo uživali su i mladi i stari, a ludovali su čak i Kinezi koji rade na deonici autoputa Kičevo-Ohrid. Oni su se brzo uklopili u atmosferu, pa uz muziku trubača zaigrali čak i čoček.
Hiperaktivni hrvatski pevač Toni Cetinski trećeg dana Pivofesta lako je publiku podigao na noge i obećao da će uskoro održati koncert u Skoplju, a pravi delirijum je izazvala Jelena Rozga, koja se na scenu popela u provokativnoj mini suknjici.
– Oduševljena sam festivalom. I ja ću uskoro imati koncert u Skoplju – rekla je Rozga. Na zatvaranju Pivofesta pevala je Emina Jahović, a obučena u oskudni šorts mamila je muške uzdahe. Posle nje, nešto iza ponoći, nastupio je i Željko Samardžić.
– Ova manifestacija je jedna od najvećih na Balkanu. Ja sam prvi put u Prilepu i veoma mi je drago zbog toga. Nastupao sam na venčanju Novaka Đokovića, a sada sam ovde kod vas da zajedno zaokružimo ovaj veliki festival – rekao je Samardžić, posle čijeg nastupa je Pivofest i završen, a organizatori već prave planove za iduću godinu.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here