EPA/Hannah Mckay

Pevačica Nikol Šerzinger nedavno je objavila kompilaciju atraktivnih fotografija na Instagramu i time izazvala lavinu komentara.

Nikol je za potrebe fotografisanja obukla pripijenu ljubičastu haljinu sa otvorenim leđima, a “histerija” u komentarima je počela kada je pokazala zavidnu pozadinu i mišićava leđa.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Po ko zna koji put, Nikol je dokazala da žena u 45. može da izgleda atraktivno, a nije tajna da većinu svog vremena ova pevačica posvećuje fizičkoj aktivnosti i zdravom načinu života.

“Prelepa”, “Čoveče, kakvo telo”, “Savršena”, samo su neki od komentara…

Inače, Nikol Šerzinger nedavno je pozirala za noslovnicu magazina “Glosari”, i u intervjuu je pričala o usponu svoje solo karijere pevačice.

Iako je veliku slavu doživela kao članica grupe “Pusiket dols” tokom 2000-ih, verovala je, priča ona, da još uvek nije pronašla svoj autentični muzički izraz.

“Uvek sam se osećala kao da grebem po površini svog potencijala. Toliko dugo sam se molila za pravi šou i onda je došlo ovo. To je bio dar”, rekla je Nikol Šerzinger, koja je debitovala u ulozi Norme Dezmond u pozorišnoj adaptaciji filma “Sunset Boulevard”.

Video možete pogledati OVDE.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here