Printscreen
Darko Lazić

Privatni život folk pevača Darka Lazića ponovo intrigira domaću javnost, zbog glasina o mnogobrojnim problemima u njegovom odnosu sa verenicom Marinom Gagić.

Nakon informacija da je pevač pucao iz pištolja u svojoj porodičnoj kući zbog svađe sa svojom verenicom, njegovi prijatelji to demantuju i otkrivaju gde se Darko zapravo nalazi.

-Darko već nekoliko nedelja unazad priprema svoju kulinarsku emisiju za jutjub kanal i apsolutno je posvećen tome. Naš drug koji drži spav mu je omogućio da kod njega snima, jer će on biti ujedno i jedan od prijatelja emisije. Dare sve ovo radi od srce, i uživa u tome što radi jer pored pevanja njegova druga ljubav je i hrana, pa bez problema je snimio već nekoliko emisija. – priča naš izvor.

-Pored toga Marina i Aleksej su takođe svraćali na snimanje i uživali sa njim, pa ne znamo odakle se pojavila informacija da je pucao i da su se njih dvoje sukobili. – dodaje on.

-Emisija je zabavna jer pored Darkovog kuvanja, razgovora sa raznim gostima, povremeno i zapeva uz klavir tako da će njegovi fanovi zaista uživati.- završava on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here