Napadača nigde nema

0

Jedina šansa Tempa: Zvonimir Vasiljević i Ivica Simonovski
 

Iako je odbrana bila pojačana povratkom Đorđa Kovačića i Vladimira Matijevića, Tempo je već u trećem minutu primio gol. Napad preko leve strane i ubačena lopta na šest-sedam metara od našeg gola na nogu centarfora domaćina, koji se našao sam ispred Gavrilovića i Fehenhajm vodi sa 1:0. Rano vođstvo rivala šokiralo je naš tim, koji do sredine prvog dela nije prešao na protivničku polovinu terena! U tom periodu Fehenhajm je imao još dve dobre prilike da poveća vođstvo, ali je golman Danijel Gavrilović oba puta bio na visini zadatka.

Tek od 30. minuta je Tempo pokušavao u nekoliko navrata da ozbiljnije ugrozi protivnika. Najbolju priliku je imao Zvonimir Vasiljević u 38. minutu kada je pokušao da loptu prosledi Simonovskom, ali je lopta završila u golmanovim rukama. Posle ove šanse, Tempo je imao nešto bolju igru, ali do izjednačenja nije došlo, pa je ostala nada da će drugo poluvreme naša ekipa da preokrene rezultat.

 

Više fotogragrafije sa meča možete pogledati OVDE

Već u 50. minutu su sve nade padaju u vodu kad je Fehenhajm povisio na 2:0. Drugi pogodak je pao na gotovo istovetan način kao i prvi, što je dodatno uticalo na moral naše ekipe.  O trenutnoj snazi našeg Tempa govori i činjenica da u kompletnom drugom poluvremenu nije upućen ni jedan jedini udarac ka mreži rivala, a protivnik je uvek bio brži za korak.

Drugi poraz u dva kola bacio je KSV Tempo na poslednje mesto na tabeli, pa ostaje nada da će povratkom svih standardnih prvotimaca s odmora u narednim igrama biti boljih rezultata. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here