Narko-bos pobegao od Vučića!?

0

Večić hteo da ruča u restoranu u kojem je bio i ON
 

– Premijer je krenuo u restoran sa obezbeđenjem. U objekat je najpre ušla prethodnica (obezbeđenju koje je bilo u civilu i koje kao takvo u suštini ne upada u oči ostalima). Pomenuti bos unutra je ručao sa društvom, a kada je čuo ko stiže u restoran, odmah je ustao sa stola, platio račun i, ne završivši jelo, krenuo ka izlazu. Nisu se mimoišli, jer dok se Vučić smeštao za sto, ovaj je već jurio ka izlazu. Na pitanje zbunjenih ljudi koji su bili sa njim za stolom gde će, bukvalno je procedio kroz zube da mu ne pada na pamet da sa svakakvima sedi u istoj prostoriji, priča za Alo osoba koja se zatekla u restoranu.

 

Da podsetimo, Vučić je u maju u javnosti progovorio o čoveku koga policija u Srbiji navodno već tri decenije ne uspeva da uhapsi zbog njegove domišljatosti.

 

– Kako je moguće da svi znamo ko je najveći narko-bos za ceo Balkan, da on živi u Beogradu i da još nije uhapšen. Taj gospodin, taj najveći narko diler, pre nego bilo ko drugi, sazna za svaku našu akciju, pa javlja "kad kreće grmljavina"….Ali neka narod ne brine, kriminalci neće pobediti na kraju, rekao je tada Vučić, ne sluteći da će nedugo potom biti u istom restoranu sa dotičnim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here