Pixabay.com
Foto: Ilustracija

G. A. jedan od dvojice nasilnika koji su u petak ujutru upali u srednju školu u Grockoj i pretukli 17-godišnjaka priznao je krivicu i već je osuđen je na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora s rokom provere od tri godine.

On je zaključio sporazum o priznanju krivice sa Drugim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, na osnovu kog mu je sud izrekao presudu, sa uslovnom kaznom zatvora, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Milica Ljubičić.

G. A. je priznao krivična dela nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom uništenje i oštećenje tuđe stvari, a izrečena mu je i mera bezbednosti zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenim, 17-godišnjakom kojeg je tukao.

Protiv 16-godišnjeg mladića, koji je zajedno sa njim učestovao u upadu u školu, vodiće se krivični postupak za maloletnike pred Višim sudom.

Policija je u petak saopštila da su G. A. i 16-godišnjak oko 8.45 sati ušli u jednu srednju školu u Grockoj i više puta udarili u glavu 17-godišnjeg mladića, te da je G. A. potom razbio staklo u jednoj učionici, nakon čega su pobegli.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime