Navijači iz protesta glasaju za rezervnog golmana

0

 

Navijači engleskog Noriča, nezadovoljni zbog mogućeg ispadanja iz Premijer lige, za igrača sezone glasaju za rezervnog golmana Karla Neša, koji nije odigrao nijedan takmičarski meč za tu ekipu.

 

Neš, koji ima 40 godine, zasad je dobio oko 2.000 glasova na zvaničnoj Fejsbuk stranici Noriča. On je u Norič došao prošle godine iz Stouka, ali još nije zabeležio zvanični nastup u Premijer ligi.

 

Daleko iza Neša ostao je napadač Riki van Volfsvinkel sa 1.000 glasova. Holanđanin je došao prošle godine iz lisabonskog SPORTinga, a Norič je platio za njega oko osam miliona funti. Problem je što je Volfsfinkel jedini gol u šampionatu dao na debiju u avgustu prošle godine.

 

Ekipa Noriča zauzima 18. mesto na tabeli Premijer lige sa 32 boda, koliko ima i Sanderlend, koji je van zone ispadanja. Ipak, Sanderlend ima utakmicu manje, a do kraja engleskog prvenstva ostala su još dva kola.

 

Ranije ovog meseca uprava Noriča otpustila je Krista Hatona zbog loših rezultata, a ekipu je preuzeo dosadašnji trener mladog tima Nil Adams.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here