Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović postao je persona non grata za navijače Fiorentine onog trenutka kada je odbio da produži ugovor sa ovim klubom.

Vlahoviću ugovor ističe narednog leta, a već ove zime bi mogao da pređe u Juventus koji je za ljude iz Firence najomraženiji tim.

Navijači ovog kluba Vlahoviću ne mogu da oproste, čak ni kada postiže golove, a u to su mu još jednom stavili do znanja posle utakmice protiv Lacija.

“Viola” je u sredu poražena na svom terenu sa 1:0. Po završetku meča igrači Fiorentine su otišli da pozdrave svoje navijače, dok je Vlahović jedini krenuo prema svlačionici. Kasnije se ispostavilo da su mu navijači poručili da nema potrebe da ih pozdravlja.

To mu je saopšteno pretećim tonom, rečeno mu je da se neće dobro provesti i da ide u svlačionicu, dok je ostatak igrača “slušao lekciju” pred navijačima.

Navijači su Vlahoviću stavili do znanja da nije poželjan, ali i da neće preduzimati nikakve radikalne poteze prema njemu. Poručeno mu je da će biti ravnodušni prema njemu sve dok je u klubu.

Bivši igrač Partizana je ove sezone u dresu Fjorentine odigrao 10 mečeva u Seriji A i postigao je pet golova uz jednu asistenciju te je prvi strelac tima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here