Navijam za Kajzerslautern i znam ko je Dejan Stanković

0

Pravo pojačanje: Majk Cirbes na meču Evrolige
 

"Kako da ne pratim fudbal, pa iz Nemačke sam. Sada samo glavne događaje, Ligu šampiona i Mundijal. Za ostalo nemam vremena. Baš uživam u gledanju utakmica. Voleo bih da posetim srpski večiti derbi. Čuo sam da je to "ludnica“, samo da budem slobodan tada", otkrio je Cirbes, i odmah nastavio nesmanjenom žestinom.

 

"Prebranac je odličan"

"Grad mi se baš sviđa. Ljudi su energični, ljubazni i umeju da se opuste. Hrana je odlična. Obožavam pasulj, a vaš prebranac je preukusan. O pljeskavicama i ćevapima neću ni da govorim", istakao je Majk Cirbes.

"Nekada sam se baš "ložio" i bio pravi navijač. Omiljeni klub mi je Kajzerslautern.“, kao iz topa je rekao Majk, a na opasku da je Crvena zvezda u okviru 2. kola Kupa pobednika Kupova ubedljivo pobedila nemački tim sa 4:0, centar se najpre počešao po glavi, a zatim upitao:

 

"Kada se to desilo? Ne sećam se“.

 

Na „prozivku“ da ne zna istoriju svog voljenog kluba, datu informaciju da se to zbilo 1996. godine i da je Dejan Stanković briljirao sa dva gola, Cirbesu je laknulo.

 

"Čoveče, imao sam samo šest godina. Nisam to mogao da zapamtim. A, naravno da znam ko je Dejan Stanković. Ko to ne zna?“, slegao je ramenima, pravdajući se nemački gorostas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here