Ne brinite, paketi su stigli!

0

Zahvalni na darovima: Porodica Golubović iz Popovca kod Paraćina
 

Naime, i vozač dobrovoljac Vladimir Božić iz Minhena izgubio je dragoceno vreme, tačnije 14 dana u carinskim zavrzlamama, pa mu je jedino preostalo da pošiljke ostavi u požarevačkoj crkvi i krene nazad neobavljenog posla.

Na koji način je plemenita čitateljka Stana Jovanović organizovala da se paketi ipak prebace na kućne adrese štićenika "Vesti" ne znamo tačno, ali verujemo da je ovaj trud morao biti plaćen iz njenog džepa. Kako znamo da je od svega najviše zanima da li su pokloni isporučeni, odmah da joj poručimo: "Ne brinite, paketi su stigli".

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Prva vest došla nam je od porodice Vesne i Gorana Golubovića iz Popovca kod Paraćina koja se veoma obradovala kada je pred zgradu kojoj stanuju stigao kombi sa poklon-paketom i TV prijemnikom. Golubovići su dobili posteljinu, garderobu i obuću, hranu i sredstva za ličnu higijenu, na čemu su veoma zahvalni zemljakinji iz Minhena.

 

I Slobodan i Sanja Stoiljković iz zaseoka Berivojštica, kao i Dragan i Dragana Ljubisavljević iz sela Stropsko kod Vranja, su nam takođe potvrdili da su obavešteni da će im pošiljka stići za koji dan na kućni prag. Hvala, Jovanovićima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here