Ne može sudija da postigne koš…

0

Fonet/A. K.
Iskren: Čarls Dženkins
 

Bek tima sa Malog Kalemegdana, Čarls Dženkins istakao je da su "kraljevi" u ovom momentu jači, ali da nisu nepobedivi.

"Priča se da su oni najbolji na Starom kontinentu. Držali smo se tokom veće dela meča i to je samo dodatni 'plus' za naš tim. Fernandez, Rejes i Rodrigez bili su perfektni večeras. Odigrali dobro u ključnim trenucima", rekao je Dženkins.

Ti trenuci bili su sredinom trećeg perioda…

"Dozvolili su im da trče, što im odgovara, s obzirom da imaju mnogo pokretnih igrača i onih koji šutiraju. Iz nekoliko nesmotrenih faulova su postigli lake poene sa linije za slobodna bacanja, ubacili trojke i više nam nije bilo spasa", iskreno će tamnoputi Amerikanac.

Imao je popularni Đenka šta da kaže i na račun arbitara, koji su sa par spornih odluka doveli atmosferu u dvorani do tačke usijanja. Leteli su i upaljači, kovanice, pa će konto Crvene zvezde po ko zna koji put biti smanjen za minimum 10.000 evra zbog ispada "delija".

"Nije na meni da komentarišem. Neke odluke jesu bile sporne, ali sudija ne može da da koš umesto nas. Rival je pogodio, mi ne… To je ono što se računa", dodao je, a na pitanje šta očekuje u nastavku diplomatski je odgovorio: "Idemo meč po meč. U grupi je previše jakih ekipa, a to je dodatna škola za našu mladu ekipu", podvukao je Čarls Dženkins.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here